Робота понтону: нюанси та вирішення позаштатних ситуацій

Робота понтону: нюанси та вирішення позаштатних ситуацій | Прихист

26 Червня 2020

Анна Целуйко

Останнім часом у соціальних мережах ширяться негативні коментарі щодо незадовільної роботи понтонної переправи. Про нюанси та вирішення позаштатних ситуацій журналістам «Прихисту» розказав голова районної державної адміністрації Юрій Багно.

 

Останній час в соціальних мережах ширяться новини щодо несправності понтонної переправи. Водії автомобілів та автобусів, пасажири міжміського транспорту скаржаться на перебої руху. Люди не можуть адекватно запланувати поїздку через Олексіївську затоку, бо   на мосту доволі часто проводяться налагоджувальні роботи.

Знімальна група “Прихисту” неодноразово готувала сюжети та матеріали стосовно роботи понтону. Від самого початку ми слідкувати за його облаштуванням, брали коментарі у військових, представників служби автомобільних доріг в Дніпропетровській області та влади.

Нагадаємо, що понтон з’явився на території Нікопольського району через руйнування Олексіївського мосту. На ньому 20 травня через перевантажений автомобіль обвалилася частина прольоту.

Аби налагодити транспортне сполучення вже 26 травня біля обваленого мосту військові 808 понтонно-мостового полку з Білгород-Дністровська збудували понтонну переправу. Для монтажу 160 метрів понтону знадобилося 40 одиниць техніки та 6 годин роботи.

Окрім того, Юрій Володимирович розповів по додаткові конструкції, які були змонтовані на понтоні задля комфортного та безпечного проїзду транспорту. Він також зазначив про те, що наразі ведуться перемовини із Укртрансбезпекою щодо встановлення спеціальних ваг, за допомогою яких можна контролювати тонажність вантажівок.

Також Юрій Багно поділився із журналістами першими результатами обстежень Олексіївського мосту. За попередньою інформацією, його реконструкцію планують завершити до кінця поточного року.

Від імені редакції «Прихисту» хочемо звернутися до жителів міста та району, які користуються понтонною переправою. Так, непередбачувані та позаштатні ситуації є і будуть, проте просимо вас ставитися до них із терпінням та розумінням, не бігти ж одразу до комп’ютера та писати негативні коментарі на адресу влади, військових чи дорожніх служб. Уся актуальна інформація щодо роботи понтону оперативно публікується на офіційному сайті районної адміністрації. Слідкуйте за оновленнями та бережіть себе!

Редакція «Прихисту» висловлює вдячність колегам з телестудії НЗФ за надане відео.

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Інші новини