У Нікополі розпочинається конкурс «Бюджет участі 2021»: хто може подати заявку?

У Нікополі розпочинається конкурс «Бюджет участі 2021»: хто може подати заявку? | Прихист

30 Січня 2021

Admin

З 1 лютого у Нікополі стартує прийом заявок на конкурс «Бюджет участі – 2021», повідомляють у соціальній мережі «Фейсбук». Протягом місяця, до 1 березня, від містян старше 16 років чекають проектні креативні ідеї, які спрямовані на покращення нашого міста. В цьому році бюджет конкурсу становить 2 200 000 гривень. Кожен проект-переможець отримає на свою реалізацію 200 тисяч гривень. Слід зауважити, що на конкурс кожен мешканець міста може подати не більше 2 проектів.
Вимоги до проекту:
– до форми подання проєкту обов’язково додається кошторис його вартості, фото/ескіз/макет/схема тощо (можливе їх використання з інтернет-ресурсу);
– реалізація проекту має бути в межах компетенції органів місцевого самоврядування;
– реалізація проекту має бути здійснена на земельних ділянках, які належать до комунальної власності територіальній громаді м. Нікополь та відповідати затвердженій містобудівній документації;
– сфера реалізації повинна бути публічною (для необмеженого кола користувачів);
– при перевищенні вартості проєкту автор повинен передбачити його співфінансування за рахунок власних коштів/залучених додатково ресурсів.



До участі у конкурсі «Бюджет участі» не приймаються наступні проекти:
– розраховані тільки на виконання проєктної документації;
– носять фрагментарний характер (виконання одного з елементів в майбутньому вимагатиме реалізацію додаткових елементів);
– суперечать діючим програмам міста або дублюють завдання, які передбачені цими програмами на поточний рік;
– суперечать чинному законодавству України;
– передбачають витрати на утримання та обслуговування (додатковий персонал), що перевищують вартість реалізації проєкту;
– мають комерційний характер;
– передбачають придбання товарів, виконання робіт тощо в приміщеннях комунальних закладів, установ та підприємств міста.
Завантажити форму подання проекту можна тут.
Подати проект на конкурс «Бюджет участі» можна через електронну пошту inform@nikopol-mrada.dp.gov.ua з поміткою в темі листа «Бюджет участі» з обов’язковою скан-копією паспорта, а також до Нікопольської міської ради, каб. №№ 13/2 та 30.
Час роботи Нікопольської міської ради: з понеділка по четвер з 8.00 год до 17.00 год, у п’ятницю з 8.00 год до 15.45 год (обідня перерва з 12.00 год до 12.45 год)
Консультації з підготовки кошторисних розрахунків, які є невід’ємною та обов’язковою частиною до форми подання проєкту, надаватиме начальник управління благоустрою, інфраструктури та комунального господарства Всеволод Зінченко 6, 13, 20 та 27 лютого з 10.00 год до 14.00 год у Нікопольській міській раді, каб. № 29.

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Інші новини