Як працюватиме понтонна переправа узимку?

Як працюватиме понтонна переправа узимку? | Прихист

05 Вересня 2020

Admin

Майже два тижні на зруйнованому Олексіївському мосту ведуться ремонтні роботи, тендер на які виграло товариство з обмеженою відповідальністю "ОНУР КОНСТРУКЦІОН ІНТЕРНЕШНЛ". Очікувана вартість реконструкції 488 884 752 гривень.

26 травня військовослужбовці понтонно-мостового полку з Одещини розпочали зводити переправу через річку Чортомлик . Експлуатація понтонно-мостової переправи у зимовий період є достатньо складним процесом, який вимагає додаткових технічних обслуговувань. Окрім того, забороняється наводити та використовувати понтонно-мостові переправи при зниженні температури  нижче 0 °С, що тягне за собою закриття проїзду через понтонну переправу на невизначений час.



Для тимчасового сполучення міжобласних, міжміських та внутрішніх перевезень вантажного та пасажирського транспорту між Запорізькою, Кропивницькою та Дніпропетровською областями була розроблена та погоджена з Управлінням патрульної поліції «Тимчасова схема ОДР об’їзду». Тимчасовий об’їзд ділянки проходить дорогами місцевого значення та має обмеження в русі вантажного транспорту масою до 24 т та навантаження на вісь до 7 т.

 

Прес-служба автомобільних доріг у Дніпропетровській області повідомляє, що ремонт Олексіївського мосту закінчать 25 січня 2021 року. 
Військові, які обслуговують понтонну переправу, розповідають, що ніяких доручень щодо закриття понтону на зиму від керівництва поки не надходило. Наразі переправа працює у штатному режимі .

 

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Інші новини