Розповіли про власний довід

Розповіли про власний довід | Прихист

11 Жовтня 2018

Администратор

7 жовтня у ботанічному саду Eco Vista пройшла перша відкрита конференція «Думай і Дій», організатором якої став підприємець та волонтер Ігор Радченко. Відкриваючи конференцію, він розказав, що ідея заходу з’явилася у нього за тиждень до дати проведення. Ігор поділився своїми думками з друзями і вони його підтримали. Слід зазначити, що Ігор не вперше започатковує подібні заходи в Нікополі. Підприємництвом він почав займатись ще у 19 років. Спочатку продавав насіння для тварин на ринку. У 2010 році відкрив агенцію пригод «Жасмін», яка працює у ЦУМі і до сьогодні. В тому ж році він започаткував благодійну акцію «Святий Миколай дітям», яка протягом 9 років об’єднує нікопольців заради привітання 500 діточок з багатодітних родин. За часи власної підприємницької діяльності він знайшов багато однодумців й друзів, які разом намагаються змінити життя маленького міста на краще.

Перша відкрита конференція «Думай і Дій» розпочала цілий цикл конференцій в нашому місті, у яких можуть взяти участь люди різних професій. Підприємці, викладачі, керівники, творці та мрійники, що мають гарну ідею і шукають однодумців та ресурси для її втілення. Кожен, хто приходить на конференцію, має 20 хвили аби презентувати себе аудиторії, відповісти на питання людей і знайти однодумців.

У неділю на першу відкриту конференцію завітало чимало людей. Окрім організатора, перед аудиторією виступили підприємець Олег Фельдман, експериментатор Віталіус Новік, консультант з інтернет-маркетингу Дмитро Науменко, власник ботанічного саду Eco Vista Руслан Кутинець та історик Богдан Стратейчук. Олег Фельдман розповів присутнім, як можна заробити на туризмі в Нікополі та запропонував декілька ідей для покращення туристичної привабливості Нікополя. Серед них створення нових туристичних об’єктів, будівництво туристично-екскурсійного комплексу «Микитинська Січ» у парку Перемоги, проект археологічно-туристичного комплексу «Товста Могила» у Покрові. Віталіус Новік поділився власним досвідом, як він почав займатися експериментами. Зараз він живе у Києві, має свій канал на ютубі з 28 тисячами підписників. Дмитро Науменко розповів присутнім як інтернет-маркетинг допомагає продавати власні товари і послуги по всьому світу. Власник садового центра, де проходила конференція, розказав про ефективний і маловитратний спосіб озеленення міських територій, а Богдан Стратейчук мав доклад про приватні школи.

Запис конференції можна подивитися на каналі Віталіуса Новіка за посиланням:

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Інші новини