На Дніпропетровщині СБУ затримала чергових зрадників

На Дніпропетровщині СБУ затримала чергових зрадників | Прихист

13 Квітня 2023

Влад Папко

СБУ затримала ще двох шанувальників “руського міра” на Дніпропетровщині. Ними виявилися мешканці Кривого Рогу та Кам’янського району.

Зокрема, криворожанка у соцмережах називала українців “нацистами”, бажала успіхів російським військовим у “визволенні від фашизму”, а в коментарях возвеличувала президента путіна.

Іншим ворожим агітатором виявився безробітний мешканець Кам’янського району. Він був упевнений у покращенні ситуації після окупації ворогом Дніпропетровщини. Чоловік виправдовував збройну агресію проти нашої країни, а бойові дії на сході України, спровоковані росією у 2014 році, називав внутрішнім громадянським конфліктом.

Пости з підтримкою так званої “спеціальної військової операції” та окупацією ворогом українських територій стали головним змістом його контенту в інтернеті.

Співробітники СБУ вилучили у підозрюваних комп’ютерну техніку та смартфони, які вони використовували у протиправній діяльності. Обом фігурантам кримінальних проваджень оголосили про підозру у скоєних злочинах. На час досудового слідства вони взяті під варту.

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Інші новини