Головні новини тижня

Головні новини тижня | Прихист

09 Квітня 2023

Влад Папко

Тиждень, що минає, був досить насичений на події. Ми вибрали найголовніші з них.

3 квітня під час наради в ОДА її очільник Сергій Лисак повідомив, , що Нікопольський район один із “найзабрудненіших” вибуховими предметами у нашій області. Фахівці ДСНС активно працюють над виявленням та знешкодженням небезпечних знахідок, проте і громадянам слід бути свідомими в цьому питанні. Нещасний випадок з підлітком, в руках якого вибухнув невідомий предмет – наглядне тому підтвердження.

3 квітня ми опублікували сюжет про те, як комунальники міста прибрали багатомісячне сміттєзвалище.

Нажаль, війна продовжує забирати життя захисників із Нікополя. Цього тижня стало відомо про загибель ще двох Героїв. 3 квітня загинув наш земляк — молодший сержант 79-ї окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ Кочук Роман Миколайович.

photo_2023-04-04_22-16-53

Пізніше стало відомо про смерть ще одного воїна – солдата 81-ї окремої аеромобільної бригади Мірошниченка Олега Олеговича.

photo_2023-04-05_16-53-04

Також ми писали про те, що у Нікополі продовжують встановлювати бетонні укриття біля зупинок громадського транспорту. Нагадаємо, що укриття встановлюють не за кошти міського бюджету.

photo_2023-04-06_11-19-46

Цього тижня окупанти після нетривалого затишшя знову обстріляли наше місто. Вдень 5 квітня росіяни накрили артилерійським вогнем житлові квартали міста. На щастя, обійшлося без постраждалих.

СБУ продовжує виявляти зрадників України – у Нікополі виявлено ворожого агітатора, який у інтернет-спільнотах підтримував агресію рф та чекав на встановлення “путінського” режиму.

Таким був цей тиждень очима наших журналістів. Підписуйтесь на наші ресурси у Facebook, Telegram та Youtube, щоб залишатися в курсі найголовніших подій району та області.

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Інші новини