«Готуються до оборони»: окупанти в Енергодарі влаштували казарми і склади у підвалах — “Енергоатом”

«Готуються до оборони»: окупанти в Енергодарі влаштували казарми і склади у підвалах — “Енергоатом” | Прихист

14 Січня 2023

Влад Папко

Російські окупанти у захопленому Енергодарі облаштовують казарми та склади боєприпасів у підвалах житлових будинків, побоюючись наступу захисників України. Про це повідомляє прес-служба НАЕК “Енергоатом” у Telegram у п’ятницю, 13 січня.

За даними “Енергоатому”, неодноразово зафіксовано випадки, коли росіяни, прикриваючись мирними мешканцями, влаштовують місця постійної дислокації у підвалах цивільних будівель. Так, у підвалі будинку, де розташоване Управління соціальних програм, мешкають близько 50 окупантів.

«Крім того, загарбники в Енергодарі постійно заносять у підвали житлових будинків якісь великі коробки – ймовірно, зі зброєю або вибухівкою. Це відбувається в темний час доби, причому, поки триває „процес“, кілька окупантів наглядають за вікнами будинку, щоб убезпечитися від небажаних випадкових очевидців», — додали в компанії.

У НАЕК повідомили, що окупанти влаштували склад вибухівки в будівлі вузла зв’язку біля міського виконкому. Компанія закликала жителів Енергодару уникати скупчення російських військових і бути обережними.

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Інші новини