Поліція Покрова затримала двох грабіжників

Поліція Покрова затримала двох грабіжників | Прихист

13 Вересня 2022

Влад Папко

У місті Покров поліцейські затримали двох грабіжників

Одна з підозрюваних – жінка, яка двічі грабувала прикуту до ліжка пенсіонерку в її квартирі.

Другий чоловік вирвав пакет з грошима у перехожого на вулиці.

У місті Покров поліцейські затримали двох грабіжників

Як встановили поліцейські, зловмисниця проникла до квартири 81-річної жінки й силоміць зняла у неї з пальця каблучку. Раніше вона відібрала у пенсіонерки сережки. Потерпіла впізнала кривдницю і назвала правоохоронцям її прикмети. Поліцейські встановили особу 31-річної грабіжниці та наступного дня розшукали її. Каблучку повернули потерпілій. Як стало відомо, раніше жінка неодноразово притягалась до кримінальної відповідальності. Відносно неї на розгляді в суді не одна кримінальна справа.

Ще один зловмисник вдень на вулиці міста Покров вирвав з рук 61-річного чоловіка сумку з грошима. Поліцейські встановили особу 44-річного зловмисника і затримали його. В ході досудового слідства з’ясувалося, що нападник причетний до крадіжки з під’їзду дитячого велосипеда. Чоловік також неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за корисливі злочини.

9 вересня слідчим за погодженням із окружною прокуратурою обом затриманим повідомлено про підозру за ч. 4 ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж), а чоловіку ще й за ч.4 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Їх затримано за вироком суду.

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Інші новини