Збір коштів на “Байрактари”: Притула повідомив приголомшливі результати

Збір коштів на “Байрактари”: Притула повідомив приголомшливі результати | Прихист

25 Червня 2022

Влад Папко

22 червня Сергій Притула разом з блогером Ігорем Лаченковим оголосили про збір коштів на байрактари для ЗСУ впродовж тижня – з 22 по 29 червня.

З 22 червня всі українці вкотре об’єдналися заради дуже важливої справи – збору коштів на три ударні безпілотники Bayraktar для Повітряних сил ЗСУ.

За першу добу було зібрано 296 млн грн з потрібних 500 млн грн. Українці вкотре довели, що ми готові робити все заради перемоги в повномасштабній війні, яку розв’язала РФ, і навіть віддавати свої заощадження. Громадяни нашої країни не впадають у відчай, а навіть жартують з цього приводу, а також гадають, на що буде наступний збір Притули, адже Bayraktar, куплені за спільні гроші – високий рівень.

24 червня Сергій Притула до сліз вражений тим, що українці лише за три дні перерахували на його Фонд 600 млн грн, записав відеозвернення, в якому подякував всім, хто допоміг у зборі. Цих коштів достатньо, щоб придбати для ЗСУ чотири ударних безпілотників Bayraktar.

Тоді як “Фонд Притули” розраховував, що у кращому випадку лише за тиждень буде зібрано до 500 млн грн на три Bayraktar. Але неймовірні українці перевершили усі сподівання волонтерів.

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Інші новини