Нічні вартові Нікополя: як здійснюється патрулювання міста в комендантську годину

Нічні вартові Нікополя: як здійснюється патрулювання міста в комендантську годину | Прихист

05 Травня 2022

Анна Целуйко

“Кожен захищає Україну на своєму фронті” — одне із основних гасел нинішньої війни. Військові, територіальна оборона, волонтери, пожежники та поліцейські, медики та журналісти: у кожного свої задачі та одна мета — перемога. Сьогодні ж хочемо розказати вам про людей, які охороняють наш спокій та сон.

Добровольче формування “Екопатруль” було створено небайдужими мешканцями Нікополя. Основна задача — патрулювання міста в комендантську годину. Спільно із правоохоронними органами добровольці пильнують за дотриманням порядку в нічний час, проводять роботу із запобіганню мародерству та викриттю диверсійних груп.

 

Про алгоритм роботи добровольчого формування нашій знімальний розказав головний групи нічного патрулювання. Окрім того, він надав декілька важливих рекомендацій мешканцям міста стосовно поведінки у комендантську годину.

Позитивно відгукуються про роботу патруля очільник міста Олександр Саюк та керівник районної військової адміністрації Євген Євтушенко.

Приємно відзначити, що завдяки грамотно організованій співпраці між силовими структурами міста та добровольчим формуванням злочинність у Нікополі зменшилися майже на 90 відсотків.

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Інші новини