“Наша справа” — благодійність, підтримка та допомога внутрішньо переміщеним особам

“Наша справа” — благодійність, підтримка та допомога внутрішньо переміщеним особам | Прихист

27 Травня 2022

Анна Целуйко

Україна перебуває у стані війни вже більше трьох місяців. За цей час змінилися наші міста та села, змінився звичний ритм життя та плани, змінилися і ми. Такому єднанню, яке наразі є серед українців, можна лише позаздрити. Ресторани високої кухні перетворилися на цілодобові пункти приготування їжі для військових та сил територіальної оборони. Медики навчилися вправлятися із тяжко пораненими. Кількість благодійних фондів, обсяги їх допомоги та суми зібраних коштів просто неймовірні.

Сильні опікуються слабшими, надають їм прихисток та турботу. Волонтерський штаб “Наша справа” – один із найкращих гуманітарних хабів на території Дніпра та області. Організували його колишні та теперішні працівники правоохоронних органів. Спочатку допомагали родинам поліцейських, які вимушено покинули свої домівки через війну. Однак тепер підтримку тут отримують більше 10 000 переселенців: одяг та взуття, продукти харчування, засоби гігієни, речі для облаштування побуту та медикаменти.

наша справа
Команда волонтерів тісно співпрацює із міжнародними фондами. Європа та Америка збирають та відправляють до Дніпра гуманітарні вантажі майже щотижня. Однак наразі існує проблема із доставкою — паливна криза торкнулася і благодійників. Тож хлопці із “Нашої справи” шукають тих, хто міг би хоча б частково вирішити це питання.

Тож якщо ви маєте змогу та бажання допомогти, волонтери із “Нашої справи” будуть вдячні за будь-які донати.

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Інші новини