Компанія ІНТЕРПАЙП передала допомогу на передову на 600 тисяч гривень

Компанія ІНТЕРПАЙП передала допомогу на передову на 600 тисяч гривень | Прихист

27 Травня 2022

Admin

Промисловці з ІНТЕРПАЙП продовжують системно підтримувати не лише мобілізованих працівників, а й військові бригади Дніпропетровщини. На передову відправилась нова партія техніки та необхідного спорядження.

Фото 098

Так, одна з бригад нашої області отримала портативні електростанції для живлення техніки в польових умовах, генератори, комплекти для автономної ретрансляції мобільного зв’язку та інтернету, оргтехніку, рації, а також бензопили, автоматичні палатки, лопати та інше спорядження для облаштування позицій.

“Портативна електростанція здатна заряджати не лише телефони, а й потужні пристрої, а живитись у польових умовах може від сонячних панелей”, – розповідають в ІНТЕРПАЙП.

Фото 011

Аби допомагати військовим технікою та амуніцією фахівцям із закупівель компанії довелось переформатувати свою роботу. Кажуть, шукають необхідне і в Україні, і поза її межами.

“Війна суттєво вплинула на нашу діяльність: деякий час заводи компанії не працювали і наші основні зусилля були спрямовані на допомогу захисникам України. Нам довелося навчитись використовувати свої знання для пошуку необхідного для військових, адже їх потреби стають все більш складними. Є позиції, які ми закуповуємо в Європі. Наприклад, рації – попит на них від початку війни дуже високий і його неможливо задовольнити всередині країни”, – розповідає директор із забезпечення закупівель та логістики ІНТЕРПАЙП Олексій Яновський.

Фото 079

Вартість лише цієї партії допомоги – понад 600 тисяч гривень. ІНТЕРПАЙП за підтримки Віктора Пінчука й надалі працює, аби наближати перемогу.

 

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Інші новини