Згублені діти: горе-мама, лікарня, суд та ймовірно дитячий будинок

Згублені діти: горе-мама, лікарня, суд та ймовірно дитячий будинок | Прихист

02 Жовтня 2021

Анна Целуйко

Вдень 28 вересня співробітниками служби у справах дітей із залученням правоохоронців та надзвичайників із квартири по вул. Світла були вилучені малолітні діти — дівчатка одного та двох років.

Відзначимо, що наразі вирішується питання про позбавлення матері батьківських прав, справа передана до суду. Відзначимо, що жінка, 1996 року народження, через недбале ставлення декілька років тому вже втратила опіку над своїми трьома старшими дітьми.

Вилучені дівчатка знаходяться в Нікопольській міській дитячій лікарні. Вони перебувають під цілодобовим наглядом лікарів.

Про подальшу долю крихіток “Прихисту” розказала начальник служби у справах дітей Нікопольської міської ради Людмила Васіна.

Від себе хочеться додати наступне: ми були в лікарні наступного дня після того, як малечу забрали від горе-мами. Дівчатка дуже красиві та ласкаві, проте постійно плачуть та хочуть додому. Після таких відвідин залишається дуже багато питань до дорослих, які не навчилися бути відповідальними, турбуватися та задовольняти не лише свої потреби.

Наразі в стаціонарі дитячої лікарні перебувають семеро дітей, від яких відмовилися батьки, найменшому всього місяць, а найстаршій дівчинці — 11 років. Страшно думати про те, що їх дитинство пройде в медичному закладі, що замість піклування та поцілунків мами буде стороння медсестра, для якої ти — всього лиш робота. Хай би як це не звучало… Замість прогулянок в парку, свят та спогадів — палата та лікарняний коридор. Жодна дитина не заслуговує на таке…

Дорослі, не занапащайте долю своїх малюків. Піклуйтесь та бережіть їх, не зраджуйте ця справжню любов та довіру. Жодна слабкість на вартує того, щоби покинути дитину.

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Інші новини